(livestream tv<<<<) Leotar Tuzla City prijenos 6 novembar 2022
Reprezentacija. baIntervju BIH fudbaleri 14 INTERVJU/ Do jučer ga niko nije znao, a sada oblači dres BiH? “Imam već naš pasoš” Intervju BIH treneri 4 INTERVJU/ Selimbegović o Schalkeu, ali i budućem Zmaju: Misketu sam rekao za njega još davno, pravi je… BIH treneri 2 INTERVJU/ Bh. trener je ponovo slobodan: Petev treba ostati, a ako Sarajevo zovne – tu sam Fudbal / Nogomet 8 INTERVJU/ Habibović skautira i lobira u Austriji: Imamo tu jako puno dobrih igrača za BiH, zamjeraju Savezu zbog nepažnje INTERVJU/ Bivši kapiten Sarajeva u Madridu: Ako me Mirvić pozove, dolazim BIH treneri 3 INTERVJU/ Feđa Dudić: Ne možete mi reći da su ono loši igrači.
The winner of their last meeting was NK Posusje. NK Posusje scores 0. 6 goals in a match against FK Sloboda Tuzla and FK Sloboda Tuzla scores 0. 4 goals against NK Posusje (on average). Did you know that NK Posusje scores 33% of their goals between the minutes 76-90? FK Sloboda Tuzla's away record this season: 0-4-4.
NK Posusje - Sloboda Tuzla » Live Score & Stream + Odds, Stats, NewsInterestingly enough, these two rival teams only met not long ago, on 27. 08. 2022,, so we should fully expect another action-packed event this time around. FK Sloboda Tuzla is under a lot of pressure from their fans. It's caused by the previous loss against NK Posusje. That match ended in 0-1. But since NK Posusje won most of the last three matches, pressure of fans and manager on FKS is even higher. During their last three action-packed matches, NK Posusje scored two goals, while FK Sloboda Tuzlascored none. Forecasts predict winds in Posusje on date to only reach 2kmph, so they shouldn't interfere with the game.
[[UŽIVO***]] Velež Sloboda prijenos 16 oktobar 2022
Temperatures on the matchday will probably not rise high, reaching a daily maximum of 12°C, so the players shouldn't be exhausted too soon. However, chances for rain are quite high, so they might have to deal with that. Posušje, currently being on the 8th position in the league, are surely expected to keep their lead; especially with them being four positions higher in the league than FK Slobodia Tuzia. Betting tips to consider When it comes to picking out a winner there's much to consider, but finding value in a betting selection is the key. Those bets that are projected to pay out at a higher rate than they should, require multiple metrics to be taken into account such as goals, goal averages, last matches performance, direct h2h records or lineups.
Mališani odigrali prijateljski susret sa SK Bambi Dječaci rođeni 2015., 2016., 2017. i 2018. godine odigrali su prijateljsku utakmicu protiv vršnjaka iz SK Bambi. Djevojke prvakinje jesenjeg dijela Prve ženske lige FBiH U 11. kolu Prve ženske lige FBiH, Sloboda i Inter odigrali su susret bez pogodaka. Naše djevojke su na taj način osigurale prvo mjesto na tabeli pred odlazak na zimsku pauzu. Pobjedom nad Sarajevom do treće domaće pobjede u sezoni U 17.
(gledaj televiziju@) Sarajevo Sloboda gledaj 19 avgust 2022
FK Sarajevo - [UŽIVO] Današnju utakmicu pratite putem...
FK Sloboda - Početna stranicaNajnovije vijesti Mehmedović dobio poziv u U-21 reprezentaciju BiH Naš prvotimac Eldar Mehmedović dobio je poziv za naredno okupljanje U-21 reprezentacije BiH i prijateljsku utakmicu protiv Bugarske. Sloboda protiv Posušja očekuje nove bodove U 18. kolu nogometne m:tel Premijer lige BiH, fudbaleri Slobode gostuju Posušju. Jesenje prvakinje Prve lige FBiH uz najbolju odbranu i napad prvenstva Naš ženski tim jesenji je prvak Prve lige FBiH. Nakon 11 odigranih kola djevojke su osvojile 23 boda uz 72 postignuta i samo dva primljena pogotka. Prvotimci Slobode posjetili Centar za obrazovanje, rehabilitaciju slušanja i govora Tuzla Fudbaleri Slobode i stručni štab posjetili su štićenike Centra za obrazovanje, vaspitanje i rehabilitaciju slušanja i govora Tuzla.
Reprezentacija.ba – Reprezentacija BiH, Premijer liga BiH i