00 İstanbulspor-Kardemir Karabükspor (Stadı açıklanmadı) (1-2)16. 00 Atiker Konyaspor-Batman Petrolspor (Konya Büyükşehir Belediye) (3-0)20. 00 Medipol Başakşehir-Kipaş Kahramanmaraşspor (3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim) (3-1)“Normal takımdan büyük takıma geçiş adımlarını atıyoruz”Kayserispor Teknik Direktörü Marius Sumudica, “Normal takımdan büyük takıma geçiş adımlarını atıyoruz” dedi. Süper Lig ekiplerinden Kayserispor, Ziraat Türkiye Kupası’nda oynayacakları Eyüpspor maçının hazırlıklarına başladı. Kulüp tesislerinde Teknik Direktörü Marius Sumudica yönetiminde antrenman yapan futbolcular, düz koşunun ardından ısınma hareketleri yaptı. Teknik çalışma ile devam eden antrenmanda, futbolcuların neşeli olduğu gözlendi. Antrenman öncesinde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Kayserispor Teknik Direktörü Marius Sumudica, Beşiktaş maçını değerlendirdi. Sumudica, “Eve gittiğimde tekrardan maçı izledim.
Çünkü bu bana hiçbir şey kazandırmaz. Takımımız günden güne normal bir takımdan büyük takıma geçiş adımlarını atıyor. Oynadığımız futbol ile bunu bütün Türkiye görüyor. Arkadaşlarım beni arayarak taktik ve takımın oynadığı futbol hakkında sorular soruyor. Biz burada sabahtan akşama kadar çalışıyoruz. Futbolcularımda bunu hissetmeye başladı.
dakikada orta sahada Guido Kocer’in Zeki’ye arkadan yaptığı müdahale sonucunda karşılaşmanın hakemi Erkan Özdamar, Guido’ya kırmızı kart gösterdi. 84. dakikada sol taraftan yapılan ortada arka direkte Akabueze’nin yaptığı kafa vuruşunda top üstten dışarı gitti. Stat: Atatürk OlimpiyatHakemler: Erkan Özdamar xx, Deniz Turgut xx, Hüsnü Emre Çelimli xxİstanbulspor: Okan xx, Mehmet Zeki Çelik xx, Yalçın Kılınç xx, Kubilay Aktaş xx, Oğuzhan Berber xx, Aldin Cajic xx (Şaban dk. 85? ), Onur Ergün xx, Onur Kolay xx, Ali Dere xx, Zafer Şensoy xx (Muhsin dk. 80? ), İbrahim Yılmaz xxYedekler: Umut, Nascimento, Eslem, Muhammed, Halil, Sabit, BougouhiTeknik Direktör: Yalçın KoşukavakBoluspor: Gökhan Değirmenci xx, Alim xx, Furkan x, Pedro Franco x, Cengiz xx, İshak xx, Sefa Yılmaz x (Yusuf Emre dk.
73. dakikada orta sahadan aldığı topla rakip takım savunmasını çalımlarıyla aşarak ceza sahasına sol çaprazdan giren Mehdi’nin pasında topla buluşan Milosevic kaleci ile karşı karşıya kaldığı müsait pozisyonda topu dışarı attı. dakikada sağ kanattan gönderilen topla buluşan Yatabare’nin ceza sahası içindeki şutunda top kaleci Serkan’ın kucağında kaldı. 82. dakikada gönderilen Evouna’nın ceza sahası çizgisinde kaleciyi geçerek verdiği pasla buluşan Musa Araz meşin yuvarlağı filelere gönderdi ancak ofsayt olduğu gerekçesiyle gol değeri kazanmadı.
Atiker Konyaspor evinde kazandı Atiker Konyaspor, Süper Lig’in 15. haftası kapanış maçında Kardemir Karabükspor’u 2-0 mağlup etti. 12. dakikada Mehdi ceza sahası dışından kaleye gönderdiği sert şutunda top kalenin üstünden auta gitti. 17. dakikada ceza alanı içinde kaleci Çağlar’ın müdahalesiyle Mehdi yerde kalınca hakem Barış Şimşek penaltı kararı verdi. Penaltı vuruşunu kullanan Skubic kalecinin sağından topu ağlarla buluşturdu. 1-023. dakikada ceza sahası dışında kazanılan serbest vuruşu kullanan Bliznichenko’nun doğrudan kaleye gönderdiği sert şutta top kalenin üstünden auta çıktı. 32. dakikada ceza sahası dışından sol çaprazından kaleyi gören Mehdi’nin sert şutunda top kaleci Çağlar’da kaldı. 60.
67 xx), Levent Gülen x, Espinoza xx, Güray Vural xx, Meleg xx (Sapunaru dk. 45 xx), Boldrin xx, Mendes xxx (Erdal Öztürk dk. 82? ), Deniz Türüç xx, Stojiljkovic xxYedekler: Muammer Yıldırım, Atila Turan, Berkant Kök, Şamil Çinaz, BadjiTeknik Direktörü: Marius SumudicaEyüpspor: Mahmut Demrigan xx, Gencay Erten xx (Serkan Baloğlu dk. 86? ), Atakan Arslan xxx, Mehmet Tosun xxx, Bilal Gülden x, Ahmet Devret xx, Dede Çelik xx, İsmail Ayaz x (Erkan Yetişmiş dk. 82? ), Emrah Meteoğlu x (Kubilay Akyüz dk.
90. dakikada korner çizgisi yakınlarından Skubic’in kullandığı taç atışında ceza sahası içinde topla buluşan Mehdi dönerek pasını Milosevi’e verdi. Kaleci ile karşı karşıya kalan Milosevic topu sol köşeden ağlarla buluşturdu. 2-0Stat: Konya Büyükşehir BelediyeHakemler: Barış Şimşek xx, Mehmet Metin xx, Abdullah Bora Özkara xxAtiker Konyaspor: Serkan xx, Ömer Ali x (Kadir Kaan dk. 29 x), Filipovic xx, Skubic xx, Ali Çamdalı xx, Moke xx, Musa Araz xx (Manyama dk. 88? ), Mehdi xx, Vedat Bora xx (Evouna dk. 67 x), Milosevic xxxYedekler: Abdulaziz, Patrik, Ali Turan, Manyama, Savaş, İsmail Güven, EzeTeknik Direktör: Mehmet ÖzdilekKardemir Karabükspor: Çağlar x, Papp x, Gaman x, Barış x, Kerim x (Ibanez dk.
Konyaspor Kayserispor Maçı özet ve golleri izle - TGRT Haber
46 x), Ceyhun x, Tanase x, Poko x, Grozav x (Seleznov dk. 69 x), Bliznichenko x (Torje dk. 46 x), Yatabare xxYedekler: Ahmet, Tayyip, Osman, Hamidou Traore, Skulason, İlhan, Hakan AslantaşTeknik Direktör: Tony PopovicGoller: Skubic (dk. 18 pen. ), Milosevic (dk. 90) (Atiker Konyaspor)Sarı kartlar: Tanase, Grozav, Barış, Papp, (Kardemir Karabükspor), Filipovic, Serkan, Mehdi (Atiker Konyaspor)İstanbulspor 3 puanı tek golle aldı İstanbulspor, TFF 1. Lig’in 15. haftasında Atatürk Olimpiyat Stadı’nda karşılaştığı Boluspor’u 1-0 mağlup etti. Maçtan dakikalar5. dakikada Gudido Koçer’in sol kanattan ceza sahası içine girerek yaptığı vuruşta kaleci Okan, meşin yuvarlağı kornere gönderdi.
Konyaspor - Kayserispor maçı canlı izle, Bein Sports HD1
37. dakikada sol kanatta topla buluşan Guido’nun içeri çevirdiği topa Poepon’un yaptığı vuruşta meşin yuvarlak yandan auta çıktı. dakikada Ali Dere’nin ceza sahası dışı sağ tarafından kullandığı serbest vuruşta meşin yuvarlak kaleci Gökhan’da kaldı. dakikada sol taraftan yaptığı ortada ceza sahası içinde Sefa’nın kafa vuruşunda top kale üzerinden dışarı gitti. 67. dakikada Cajic’in ceza sahası içi sağ tarafından vurduğu topta kaleci Gökhan’dan dönen meşin yuvarlağı Ali ağlara gönderdi. 1-078.
Gerçekten büyük bir mücadele gösterdiğimizi anladım. Buraya geldim ve 1 gün sonra oyuncularımı gördüm. Hepsi mutlu ve alınan sonuçtan memnun. Rakiplerine karşı 10 kişi oynadılar” dedi. Kayserispor’un normal takımdan büyük takıma geçiş adımlarını attığını kaydeden Sumudica, “Hakemlere laf söyleyerek onları karşıma almaya ve onlarla çatışmaya girmeyi istemem.
Özet İzle Kayserispor (1-2) Konyaspor Maç Özeti ve Golleri
67 x), Yüksel Kayalap xx, Naci Bayraktaroğlu xxYedekler: Burak Kapan, Vahit Yaşar, Murat Akçay, Berkan TuranTeknik Direktör: Ekrem AlGoller: Mendes (dk. 42 ve 79), Deniz Türüç (dk. 66 pen. ) (Kayserispor), Mehmet Tosun (dk. 61), Atakan Arslan (dk. 87) (Eyüpspor)Sarı kartlar: Mendes (Kayserispor), Dede Çelik (Eyüpspor)SUMUDICA’DAN AÇIKLAMAKayserispor Teknik Direktörü Marius Sumudica, “Oynadığımız en kötü futbol” dedi.
Lig’den bir takıma karşı böyle oynuyorsanız, alarma geçme durumu gelmiş demektir, takımdan yarısını dinlendirdim. Pazartesi günü zor bir maç bizi bekliyor. Benim mutlu olduğum bir konu var sadece. Bugüne kadar 2 maç kaybettik. İyi bir takımız, iyi oynuyoruz ama seviye olarak düşük bir ligdeki takıma karşı konsantremizi kaybediyoruz. Ekibimle konuşacağım. Kazandığım zaman sizlerin önüne gelip takım hakkında hep iyi konuşuyorum ama dürüst ve doğru olmak gerekirse bugün yüzde 100 konsantre olamadık. Benim için her maç bir hedef. Her zaman kazanmak istiyorum. Bugün de kazandık ama sıkıntı çekerek kazandık” ifadelerini kullandı.
A2 TV CANLI İzle | A Spor Canlı İzle! Atiker Konyaspor - Batman Petrolspor - Türkiye GazetesiA2 TV ve A Spor ekranlarından Türkiye Kupası maçları canlı olarak yayınlanıyor. Türkiye Kupası maçlarını internetten canlı olarak takip etmek için haberimizde yer alan linke tıklamanız yeterlidir. Türkiye Kupası'nda beşinci tur rövanş maçlarında artık sona gelindi.
CANLI İZLE Kayserispor Konyaspor - Son dakika haberleri